A sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Somodi Bence, az NB II-ben szereplő, 20 forduló után 38 ponttal a tabella 3. helyén telelő MTK Budapest korábban Angliában (Blackburn Rovers) is megforduló, a magyar élvonalban többek között Diósgyőrben, a Győri ETO-ban, a Videotonban és a Puskás Akadémia színeiben is tapasztalatot gyűjtő egykori utánpótlás-válogatott labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.