PONYVALEGÉNY

NB-s szinten egyedüliként veretlenül: továbbra is megállíthatatlanul robog a BVSC-Zugló

Urbán Flórián gárdája az idei utolsó bajnokiján a Békéscsaba II. ellen gálázott és meg sem állt öt találatig

2022. december 05. - Horváth M. Attila

urban_florian.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBVSC-ZUGLÓ–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. 5–0 » Egy, csak egy „legény”: a Pécsi MFC dorogi kudarca után az NB-s szintű pontvadászatokat figyelembe véve egyedüliként veretlenül, tizenhat győzelmet és mindössze négy döntetlent számlálva tölti a telet az élen a fővárosi alakulat, miután a korábbi 40-szeres válogatott Urbán Flórián együttese vasárnap délután kétséget sem hagyott afelől, hogy jobb a viharsarki „fakónál”.

Az NB III Keleti csoportjának őszi utolsó, 20. fordulójában a nyári bajnokik „visszavágóira” került sor, avagy tulajdonképpen a tavaszi első játéknapot rendezték meg december első hétvégéjén. A két csapat több részletet tekintve is majdnem lekopírozta a július utolsó napján lebonyolított mérkőzést, hiszen amíg nyáron a lila-fehérek otthonában 4–0-ra, addig az esztendő végén 5–0-ra múlták felül a zuglóiak Bónus Marcelléket. Érdekesség, hogy idestova fél éve Tamási Zsolt, Szalánszki Gergő, Tóth Milán és Kelemen Patrik bizonyult eredményesnek, akik közül az első három futballista múlt vasárnap is betalált Tomori Zoltán hálójába, mi több, Szalánszki duplázott, rajtuk kívül pedig Szilágyi Máté ünnepelhetett. Különleges meccs lehetett a legutóbbi is Balogh Miklósnak: az „odavágót” végigjátszó, ezúttal a 61. percben Fisli András által váltott, a zuglóiakat három és fél szezon óta szolgáló, egykor többek között a Vasasban, Szigetszentmiklóson és Szolnokon is megforduló rutinos labdarúgó ugyanis karrierje során háromszor is volt az Előre játékosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9217994882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása