PONYVALEGÉNY

Marcali–Nagyatád: csak nevében rangadó – összesen kilenc gól és tizenkét pont az első és a második helyezett között

Második félidei hatékonyabb futballjával könnyedén nyert idegenben a Somogy megyei I. osztály veretlenül menetelő listavezetője

2023. március 02. - Horváth M. Attila

dekanics_mark.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMARCALI–NAGYATÁD 0–3 | Nincs, aki megállítsa a Somogy megyei I. osztály éllovasát: a 17. fordulóban Papp Zoltán veretlen, a szezonban mindösszesen hat gólt kapó együttese koncentrált második félidei futballal könnyedén múlta felül Dekanics Márk duplájával és Marko Jerkovic góljával a több új arcot bevető, 12 ponttal mögötte elhelyezkedő, második helyezett házigazdát.

Csak az első felvonásban tudta féken tartani a Marcali a Nagyatádot. Ekkor még 0–0-ra álltak a felek, aztán a szünet után beindult az atádi henger. Történhetett volna másként is – de nem történt, pedig a vendéglátó a bajnokságban a második legtöbb találatot (51) érte el, mindössze eggyel lemaradva a listavezetőtől... –, hiszen a házigazda jól erősített a télen, megszerezte a támadó Benke Bálintot Balatonlelléről, igaz, ezúttal a kezdőként 66 percet a pályán töltő csatár sem tudott segíteni a Marcalinak. Érdekesség, hogy a házigazda a bajnoki szezonban mindössze két összecsapáson nem talált a hálóba, egyszer 6–0-ra, míg legutóbb 3–0-ra kapott ki – mindannyiszor a Nagyatádtól.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5118062768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása