PONYVALEGÉNY

Lázok Jánosé az Eger kispadja

Akárcsak Csepelen, a Heves megyeieknél is Pál András segíti a Céró Bálint helyére kinevezett fiatal vezetőedző munkáját

2023. augusztus 16. - Horváth M. Attila

pa080036.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngEGER | Az NB I-es Kisvárdához hasonlóan az NB III Észak-Keleti csoportjába besorolt helyi alakulatnál sem vesztes bajnokit követően köszönték meg az aktuális szakvezetőnek az eddigi áldásos tevékenységét. 

Miközben az élvonal múlt pénteki nyitómeccsén gól- és izgalommentes – értsd: dögunalmas – kilencven percet produkált egymással a fővárosban az újonc MTK és a Kisvárda, a találkozó (amelyen Kovács Marcell kapus a látogatók kezdőcsapatának tagjaként remekül debütált az NB I-ben) után megköszönték Milos Kruscsics munkáját – egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget követően... Mindez csupán annyiban kapcsolódik az Egerhez, hogy a hevesiek legutóbb Gyöngyösön a helyi GYAK ellen nyertek megyei rangadót – igaz, a 2–1-es siker értékét nem növeli, hogy a hazaiak kapusa, Tóth Bálint már a 2. percben a kiállítás sorsára jutott –, a társulatot dirigáló fiatal, szépreményű szakvezetőnek, Céró Bálintnak mégis mennie kellett. Honlapunk klubhoz közelálló forrása szerint a tréner távozása már a nyáron is napirenden volt, így végképp nem meglepetés a búcsú. Egerben már megtalálták az utódot, mégpedig a legutóbb a fővárosi első osztályban szereplő, ám az évad végén már nem az irányításával Budapest Kupa-győzelmet arató Csepel-Csep-Gólnál szerepet vállaló Lázok János személyében, akinek a munkáját akárcsak a XXI. kerületben, Heves megye székhelyén is a szintén egykori NB I-es kiválóság, Pál András segíti. A duóra nem vár könnyű debütálás, hiszen a vélhetőleg veszett vadra hasonlító, legutóbb Cigándon vereséget szenvedő Debreceni VSC II. vár idegenben, ráadásul nem feltétlenül ideális időpontban, az állami ünnep miatt egy nappal korábban, augusztus 19-én, szombaton 11 órai kezdettel. Igaz, a mondás is úgy tartja: minden kezdet nehéz...  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5518194255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása