PONYVALEGÉNY

Igor Bogdanovics győztes presztízsmeccse

A korábbi DVSC-csatár a kis Loki ellen vezette sikerre alakulatát, ráadásul a meccs egyetlen találatát is egykori debreceni labdarúgó szerezte

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

igor_bogdanovics_foto_boonhu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCIGÁND–DEBRECENI VSC II. 1–0 | Egykori debreceni csapattársak, ha a technikai zónákban találkoznak. Ez történt vasárnap az NB III Észak-Keleti csoport 3. fordulójában, ugyanis az Újvidéken született korábbi gólerős támadó, Igor Bogdanovics alakulata hazai környezetben legyőzte a DVSC volt védője, Máté Péter által dirigált kis Lokit.  

Aki azt gondolná, csak a két egykori DVSC-futballista, az együtt számtalan sikert elérő csatár és hátvéd számára jelentett presztízst a (több mint) kilencven perc, alaposan téved, ugyanis többek között Tomola Patrik, Fenyőfalvi Csaba, Kardos Kevin vagy éppen a 17. percben az 1–0-s végeredményt kialakító Pap Zsolt is tartozott a piros-fehérek kötelékéhez. A találkozó kimenetele nem mondott ellent a papírformának, lévén az Evolution Hungary-Cigánd SE háromból három bajnokit megnyerve a Putnok mögött csak rosszabb gólkülönbséggel áll a tabella második helyén, míg a mindössze egy sikernek örvendő, ellenben kétszer vereséget szenvedő DVSC II. csupán a tizenegyedik pozíciót foglalja el.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3118193413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása