PONYVALEGÉNY

A hatgólos edzőmeccs után az egykori csapattársak közül Lázok János gratulálhatott

Ahogy 2023-ban, úgy idén is az MTK második csapata nyerte az Eger elleni felkészülési mérkőzést

2024. február 10. - Horváth M. Attila

pa080477.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngEGER–MTK II. 2–4 | Akárcsak tavaly télen, idén is kikapott felkészülési mérkőzésen az NB III Észak-Keleti csoportjában 26 egységgel az 5. pozícióban álló házigazda az ugyancsak harmadik vonalban szereplő, a Dél-Nyugati csoportban 18 ponttal 10. helyezett fővárosi együttestől. 

p4140420.JPGCsakhogy amíg 2023-ban januárban, addig 2024-ben februárban meccseltek a felek. Akkor 1–2 volt a végeredmény, ezúttal 2–4. A vendéglátó szempontjából lényegesen nehezebb volt a helyzet, mint azt sejteni lehetett, lévén az MTK II. már háromgólos előnyben volt ám kettőt így is megtartott a látogató, így az egykori MTK-csapattársakből lett trénerek közül az Egert trenírozó Lázok János gratulálhatott Kanta Józsefnek. Az egriekkel kapcsolatos információ, hogy a korábban a BKV Előrében futballozó, egykor a Vasas Kubala Akadémián pallérozódó, legutóbb az NB II-es Kazincbarcikában játszó Gyurkó Máté az ESE tagja lesz a tavasszal, mint ahogy elkötelezte magát ismét a hevesiekhez Simon Antal. Az egykori kiváló középpályás természetesen nem labdarúgóként, hanem edzőként csatlakozott ismét az egyesülethez, feláramoltatásért felelős szakemberként többek között az lesz a feladata, hogy az utánpótláskorú futballisták beépítése zökkenőmentesen történjen meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr718323449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása