PONYVALEGÉNY

Ferencváros: a harmincötödik bajnoki cím

Klubrekord: az FTC sorozatban hatodszor bizonyult a labdarúgó NB I legjobbjának, ezúttal a döntetlen is elegendő volt az ünnepléshez

2024. április 20. - Horváth M. Attila

img_20240209_184732.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Ugyan hazai pályán, a Groupama Arénában csak 0–0-ra végzett a Ferencváros a (szinte biztos kieső) Kisvárdával, négy játéknappal a zárás előtt a gól nélküli döntetlen is elegendőnek bizonyult a fővárosiak számára ahhoz, hogy összességében a harmincötödik, sorozatban a hatodik bajnoki aranyérmet ünnepeljék. 

fradi_csapat.JPG

A 29. forduló után 65 pont áll a Fradi neve mellett – a zöld-fehérek a legutóbbi tizenhárom fordulóban veretlenek maradtak, köszönhetően az elért tizenegy diadalnak és mindössze két döntetlennek –, második a Paks 50 egységgel, míg egy meccsel kevesebbet játszva (ugyanis a ZTE-t vasárnap délután 16 órakor fogadják a piros-kékek) harmadik a Fehérvár FC 49 ponttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5118386413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása