PONYVALEGÉNY

Régi csibészek: Czvitkovics Péter, Kulcsár Tamás és Melczer Vilmos szombat délelőtt nem Horváth Leventével egy társulatban futballozott

Az Unione–Testvériség-Újpalota bajnokin korábbi MTK-s csapattársak léptek pályára egymás ellen

2023. november 04. - Horváth M. Attila

pb020101.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngUNIONE–TESTVÉRISÉG-ÚJPALOTA 3–3 | Akárcsak szerdán a Magyar Kupa 4. fordulójában, szombat délelőtt is hatgólos meccset játszott a házigazda a Budapest-bajnokság I. osztály 12. fordulójában, csakhogy amíg a hét közepén a Mátyus János edzette NB I-es Kisvárda 6–0-ra nyert, addig a hétvégén a XV. kerületiek ellen megosztoztak a pontokon Koplányi Gáborék.   

pb020106.JPGMegannyi közösen átélt siker – az is első osztály volt, meg ez is, csak éppen az évek fordulónyi gyorsasággal teltek. Szombat délelőtt hazai oldalon Czvitkovics Péter, Kulcsár Tamás és Melczer Vilmos, míg a látogató részéről a nyáron az Ajka Kristálytól igazolt Horváth Levente képviselte a 2000-es évek végén a legendás Garami József dirigálta MTK-t. Ugratásnak, poénkodásnak, valamiféle nosztalgikus hangulatnak csak a meccs előtt és után volt lehetőség, de az egykori csapatársak gólokban gazdag kilencven percet produkáltak a Hévízi úton. Hiába került előnybe rendre a regnáló bajnok házigazda, a Kollár Zsolt dirigálta Testvériség-Újpalota mindig egalizálni tudott, így az idény ezen szakaszában alighanem mindenkinek elfogadható 3–3-as végeredményt Edvi Csaba a 87. percben állította be. Az összecsapáshoz részben kapcsolódó információ, hogy a napokban szerettük volna nyilvánosan megszólaltatni a korábban Siófokon, Pakson, Pápán, a Vasasban, Budaörsön és a REAC-ban is megforduló, elnyűhetetlen jobbhátvédet, a negyvenkettedik életévében járó Horváth Leventét, ám a futballista udvariasan ugyan, az érdeklődést megköszönve nem kívánt élni a lehetőséggel. Alighanem úgy volt és van vele, az eredmény beszéljen helyette.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9118251017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása