PONYVALEGÉNY

Koroncó: élvonalbeli erősítéssel az első helyért

Az elmúlt félévben nem futballozó korábbi NB I-es labdarúgó segítheti bajnoki címhez a jelenlegi ezüstérmest

2024. február 12. - Horváth M. Attila

p4100114.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKORONCÓ | Miközben a legnagyobb rivális Mezőörs a soraiban tudhatja az örökifjú Vayer Gábort, a kapus Somogyi Csabát, Debreceni Andrást, Vadász Viktort, Vári Barnabást, Venczel Zoltánt vagy éppen Zámbó Bencét, a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály jelenlegi másodikja húzott egy ászt a pakliból.  

Négy pont. Mindössze ennyi a különbség a 34 egységet gyűjtő és a 30-at bezsebelő Koroncó között, mégpedig előbbi javára, csakhogy a futball az a sportág, amelyben bármi előfordulhat. Mint ahogy az is megtörtént tavaly október 7-én, hogy a Mezőörs otthonában 2–1-re nyert a Koroncó, ami persze nem zárja ki, hogy a tavasszal éppen fordítva lesz. Mindenesetre a Koroncó vezetősége nem bízta a véletlenre, a már eddig is a csapatot erősítő ex-élvonalbeli támadó, Szabó Zsolt, valamint az NB II-ig jutó hátvéd, Bieder Gábor mellé a társulat megszerezte a tavaly nyáron Gyirmótról Mosonmagyaróvárra szerződő Nagy Patrikot, aki azonban mindössze hat összecsapást követően elköszönt az óváriaktól. A maholnap 33 esztendős futballista a korábban honlapunknak adott interjújában utalt arra, hogy sokan már idős játékosnak titulálják, holott ha a tudást, a tapasztalatot és a mutatott produkciót néznék azok, akiknek látniuk kellene, a kreatív fedezetnek manapság is az élvonalban lenne a helye – és nem a megyeiben...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7418324239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása