PONYVALEGÉNY

Vayer, Vári, Venczel: NB I-es csapat alakul Mezőörsön

Az újonc komolyan gondolja a Győr-Moson-Sopron megyei élvonalban maradást, sőt, talán még annál is többet

2023. augusztus 06. - Horváth M. Attila

vayer_gabor_foto_eskmenfocsanakhu_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMEZŐÖRS | Bohner Roland és Vadász Viktor személyében már eddig is volt élvonalbeli tapasztalat a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály Keleti csoportját a Győrszentiván előtt nyolcpontos előnnyel megnyerő helyi KSE-nél, amely bombaerős csapattal várja nem csupán az egy hét múlva esedékes bajnoki rajtot – a Győrújbarát otthonában megvívandó mérkőzésre augusztus 13-án, vasárnap 18 órakor kerül sor –, hanem az előző évadban még csoportbeli vetélytárs pályáján augusztus 6-án, vasárnap 16:30-tól lejátszandó, Bőnnyel szembeni Magyar Kupa-mérkőzést. 

322837.jpgMég az is elképzelhető, hogy megint vízilabdameccs lesz belőle. Bár május huszonnyolcadika nem tegnap vagy tegnapelőtt volt, gólzápor ma is lehetséges – a nagyanyáink augusztusaira csak nyomokban emlékeztető, űrből jövő, dörgéssel, villámlással érkező esővihar mellett. Alig két hónappal ezelőtt a Mezőörs már 2–0-ra vezetett a szünetben, s a végén – mint Novak Djokovics remek napszakjain – 6–2-re nyert. Negyven? Semmi! Írhatnánk okkal, ha az új fiúk kerülnek szóba. A Portugáliát is megjárt támadó, az elnyűhetetlen Vayer Gábor éppen ennek apropóján nyilatkozott hónapokkal ezelőtt honlapunknak, s most, túl a negyvenhatodik (!) életévén, még mindig ereje teljében, gólerősen Ménfőcsanakról Mezőörsre kerülve kívánja megmutatni, hogy bizony jó az öreg a háznál. Nem lesz egyedül, a régi játszótársak közül csatlakozott a kerethez a legutóbb az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiát erősítő, karrierje során talán csak kapusként nem futballozó Vári Barnabás, aki a csatárhoz hasonlóan szintén megfordult Pakson és Győrben is. Venczel Zoltán neve Pápáról lehet ismerős, a szintén elöl futballozó volt élvonalbeli sportember a Koroncónak intett pápát a nyáron. Nem úgy, mint Mezőörsön a helyiek, akik nem intettek búcsút az álmaiknak. Olyannyira nem, hogy megpróbálják megélni azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8118187001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása