PONYVALEGÉNY

11-esek bűvöletében: Nagy Patrik először, a Koroncó (még) második

A télen szerződtetett korábbi NB I-es labdarúgó büntetőből talált a Hegykő hálójába, három hét múlva a KSSZE a Mezőörsöt fogadja

2024. április 14. - Horváth M. Attila

nagy_patrik.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKORONCÓ | Megszerezte szezonbeli első gólját a korábbi élvonalbeli labdarúgó, az NB II-es Mosonmagyaróvár után a télen a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban a bajnoki címért küzdő és immár tizenegy találkozó óta veretlen helyi KSSZE invitálására rábólintó Nagy Patrik. 

veller_patrik.jpgA 33 esztendős volt NB I-es futballista az ötödik koroncói színekben vívott bajnokiján 11-esből bizonyult eredményesnek, ugyanis a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály 19. fordulójának szombati játéknapján a Hegykő otthonában a kreatív középpályás 59. percben szerzett találatával került előnybe a csapata, amely Veller Patrik révén a 93. minutumban végérvényesen lezárta a mindvégig nyílt összecsapást (0–2). 

Tizenhét lejátszott bajnoki után a Koroncó 42 ponttal a második helyen tanyázik, míg első 43 egységgel a hétvégén Kapuváron 3–0-ra nyerő Mezőörs. A két csapat – meglehet, hogy a bajnoki címről döntő – egymás elleni derbijére a 22. fordulóban, május 5-én, vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor Koroncón. Az ősszel Mezőörsön némi meglepetésre 2–1-es vendégdiadal született, a gólokon Vörös Torma Martin, Csete Zoltán, illetve Venczel Zoltán osztozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6318380645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása