PONYVALEGÉNY

Négy bajnoki, öt gól: Vayer Gábor remekel Ménfőcsanakon

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály kiesés rémétől fenyegetett társulata öt pontot gyűjtött a 45 esztendős ex-élvonalbeli támadó vezérletével

2023. április 17. - Horváth M. Attila

vayer_gabor_45.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMÉNFŐCSANAK | Ugyan a Kapuvár otthonában 8–2-es vereséget szenvedett a Ménfőcsanak a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály legutóbbi 24. játéknapján, egyrészt fontos megjegyezni, hogy a szünetben még 2–2-re álltak a felek, másrészt a negyvenhatodik (!) életévében járó, nemrégiben a tapasztalt támadók helyzetével foglalkozó összeállításunkban nyilatkozó Vayer Gábor továbbra is nagyszerű teljesítményt nyújt a Csató Sándor dirigálta csapatban.

A koroncói Venczel Zoltán 29 találattal vezeti a góllövőlistát, az eddig tizenkilencszer eredményes Vayer Gábor sem esélytelen – negyvenöt esztendősen. A nem létező kalapunkat is megemeljük az idehaza többek között a Győri ETO és a Paks mezét is viselő, Portugáliában, Lengyelországban és Cipruson is megforduló csatár produkciója kapcsán, hiszen ami a tapasztalt támadó dicsősége, az a fiatalok éles kritikája, hogy azt ne írjuk, szégyene. Az ék a kapuvári bajnokin kétszer vette be Sánta András hálóját – a korábbi NB I-es kapusnak egyébként a múlt hétvégi találkozó presztízsmeccs lehetett, hiszen 2019 őszétől két szezonon át védett Ménfőcsanakon –; azt megelőzően pedig a 23. körben a DAC Nádorvárosnak egyszer talált be (4–0); a 22. fordulóban, Gönyűn úgy végzett 1–1-re a Csanak, hogy a második félidő elején Vayer vezető találatot szerzett; míg a 21. játéknapon a Lipót Pékség elleni 1–1 úgy jöhetett létre, hogy az első félidő végén az ex-élvonalbeli labdarúgó 11-esből vette be a rivális Takács Bence által őrzött kapuját. Négy meccs, öt gól. Nem az öregfiúk között, hanem a „megye-egyben”. Erre szokás mondani: jó az „öreg” a háznál.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3718104772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása