PONYVALEGÉNY

A volt NB I-es játékosokat foglalkoztató Mezőörs aligha csupán az Amatőr Kupa fináléját veszítette el

A Koroncón elszenvedett 1–0-s vereség a bajnoki címbe kerülhet

2024. május 10. - Horváth M. Attila

p1090203.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMEZŐÖRS | Hiába volt adott minden feltétel, a jelek szerint a helyi KSE nem tud(ott) élni az eséllyel sem az Amatőr Kupa április végi fináléjában, sem az úgynevezett bajnoki döntőben. 

Ahhoz, hogy a Mezőörsnek saját kezében maradjon a sorsa, nyernie kellett volna a listavezető Koroncó otthonában a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztály hétvégi, 22. fordulójában, ám mivel az éllovas Molnár Tamás 62. percben szerzett találatával 1–0-s diadalt aratott, az egy meccsel kevesebbet játszó örsiek és koroncóiak között öt pont lett a különbség, ami, ha nem is behozhatatlan, de a szerencse mellett az is szükségeltetik, hogy a Bohner Roland vezette MKSE már ne hibázzon. Ám miközben Nagy Patrikék utaznak a 10. Gönyűhöz, fogadják a 12. Győrújfalut, végül a 11. Ménfőcsanak otthonában zárják a bajnoki szezont, addig Venczel Zoltánékra rázósabb találkozók várnak. Mert bár igaz, a Győrújfaluval (otthon) és a Ménfőcsanakkal (idegenben) a Mezőörs is találkozik, csakhogy az utolsó két körben rangadó-jellegű összecsapások várnak Vári Barnabásékra, ugyanis az 5. helyezett Lipóti Pékséget látják vendégül, végül a 4. Vitnyéd pályáján vizitálva vesznek búcsút a 2023/2024-es szezontól – és vélhetőleg az álmaiktól.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2518401301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása