PONYVALEGÉNY

Gálfi László: bemutatkozás csereként, vereséggel

A korábbi NB II-es futballista elsőre nem tudott segíteni a Bugyi SE-nek

2023. október 12. - Horváth M. Attila

galfi_laszlo.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUGYI | Legutóbb a Csordás Csaba trenírozta Bicskei TC szerelését viselte az egyesülettől szezon közben távozó Gálfi László, ám a 27 esztendős középpályás nem sokáig maradt csapat nélkül. 

Amíg Grecsó Bence és Gálfi László, illetve Csigi Ádám idestova másfél esztendeje még vállt vállnak vetve harcolt a Pénzügyőr SE bajnoki címéért, nevezett labdarúgók, ha nem is hasonló sikerekért, de fontos győzelmekért újra együtt küzdhetnek, méghozzá Bugyin. A Pest megyei I. osztály 9. fordulójában Dunavarsányban vendégszerepelt a BSE, amelynek kapusa, a PSE-ben ugyancsak megforduló Ritzl Bence már a 10. percben bánatosan szedhette ki a labdát a hálójából Gubacsi Zoltán gólja után. A folytatás sem alakult sokkal jobban, ám az 56. minutumban elérkezett Gálfi László ideje, aki Czili Dávidot váltotta. A Vasasban nevelkedő fedezet így a pályán belülről élhette át, miként jut egyről a kettőre a Varsány, ugyanis a tavaly nyáron szerződtetett Paluska Norbert – aki Hollik András vezetőedzőnek Csepelen, majd a későbbiekben Tökölön is volt játékosa – a 90. percben kialakította a 2–0-s végeredményt. A pontvadászat 10. játéknapján, október 15-én, vasárnap, 15 órakor, hazai környezetben a menetelő Dunaharaszti ellen javíthat a Bugyi SE, meglehet, immár Gálfi Lászlóval a kezdőcsapatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1618233059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása