PONYVALEGÉNY

Tesótusa, avagy két ikerpár egy csapatban: újra Bugyin a Kucsván-fivérek

Két év után ismét a Pest megyei alakulat szerelését viselik a rutinos edző, Kucsván István fiai, ám rajtuk kívül még két testvérduó futballozik a BSE-ben

2024. augusztus 04. - Horváth M. Attila

p1100765.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUGYI | Nem is olyan rég, 2022 tavaszán még mindketten stabil produkcióval segítették minél jobb helyezéshez a helyi BSE-t, hogy aztán a nyáron Kucsván Milán és Kucsván Martin is rábólintson a Pilis hívására. Előbbi már tavaly ilyentájt, utóbbi pedig idén tért vissza a korábbi sikerek színhelyére. 

Kucsván István talán nem is lehetne boldogabb. A tapasztalt trénernek immár nem kell megosztania a figyelmét, elég, ha ismét egyetlen alakulatra koncentrál, amelyben a legtöbbször kezdőként jutnak szóhoz 22 éves fiai. Van miért lelkesedniük a bugyisi szurkolóknak is, lévén a Pest megyei I. osztály legutóbbi 9. helyezettje ugyan elveszítette a nyáron Grecsó Bencét – az ex-pénzügyőrös labdarúgó visszatért a fővárosba, ám az ősszel nem a pasarétiek, hanem a Csepel UFC szerelését viseli –, ám érkezett helyette a Budapest-bajnokság I. osztályát megnyerő Csepel TC-ből a rutinos Mészáros Roland, aki nagy segítség lehet a stabilitás megteremtésében.  

czili_bence.jpgkulcsar_oliver_szemben.jpg Három testvérpár, egy csapat  Igazán különleges alakulatnak számít a Bugyi SE, abból a szempontból legalábbis feltétlenül, hogy nem kevesebb, mint három testvérpár is tagja a társulat keretének, ráadásul közülük két duó tagjai ikrek. Fentebb a Kucsván-fivérekről már szót ejtettünk, de a brigád erősségeinek számítanak a Kulcsár-fiúk is, akik közül Olivér (jobbra) és Roland egyaránt január 16-án volt 27 esztendős. És akkor még ott vannak Cziliék: a 22 éves Bencében (balra) és a 20 esztendős Dávidban is van potenciál, és mivel nem csupán fiatalok, de sokra hivatottak is, csak rajtuk múlik, hányszor örülhetnek a szezon során győzelemnek – testvéries elosztásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1318460257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása