PONYVALEGÉNY

Érzi a kaput: Bata Csongor a szezonbeli összes bajnokiján betalált

A szombat délután lejátszott Pilis elleni hazai bajnokin a Dunaharaszti támadója 11-esből szerzett gólt

2023. október 09. - Horváth M. Attila

p4010081.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAHARASZTI | Akcióból és rögzített szituációból is bevette már az éppen aktuális rivális kapuját a 2023/2024-es bajnoki szezonban Bata Csongor, a helyi DMTK 30 esztendős csatára, aki azt a bravúrt is a magáénak tudhatja, hogy a jelenlegi évadban az összes meccsén betalált. 

Az Ughy Márk dirigálta kék-fehérek a Pest megyei I. osztály 9. fordulójában azt a Pilist fogadták, amelynek játékos-edzője az a Miklósvári János, akivel Bata Csongor az NB III-as BKV Előrében 2018 tavaszától másfél szezonon keresztül együtt futballozott. A pályán nincs barátság elvét mindkét fél tiszteletben tartotta, olyannyira, hogy a korábbi NB I-es hátvéd, a látogató trénere pályára sem lépett, míg a házigazda csatára a 41. percben 11-esből juttatta csapatát egyről a kettőre, ugyanis Fellegi Nándor után Bata is bevette a büntetőt összehozó kapus, Isztolyka Ádám hálóját. A folytatásban, a második felvonás közepén Szabó Bence kialakította a 3–0-s végeredményt, aminek köszönhetően a Haraszti továbbra is tapad az éllovasokra, míg a támadó sorozata sem szakadt meg, lévén sorrendben a Gödöllői SK (1–2), a Dunavarsány (1–0), a Dunakeszi (2–1), a Biatorbágy (5–2), a Vecsés (4–1) és a Budakalász (2–0) kapuja után a Pilisét is bevette, és mivel a biaiak ellen triplázni tudott, a hét bajnokin elért kilenc találatával vezeti a góllövőlistát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218231481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása