PONYVALEGÉNY

Csordás Csaba ismét a Szőnyi úton

Az egykori gyors csatár ellenfélként, a Bicske edzőjeként tért vissza egy bajnoki erejéig a BVSC-hez, amely biztosan ezüstérmes az NB III, Nyugati csoportjában

2022. május 16. - Horváth M. Attila

p8190029.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngBVSC-ZUGLÓ–BICSKE 2–1 » Hátrányból fordítva tartotta otthon a három pontot az NB III, Nyugati csoport 36. fordulójában a házigazda, a diadalnak mégsem örülhettek igazán a fővárosi szimpatizánsok, ugyanis csapatuk a Mosonmagyaróvár tatabányai győzelme (1–0) miatt biztosan a második helyen fejezi be a 2021/2022-es bajnoki szezont.

p2280063.JPGA viszontlátás öröme. Többen lehettek így ezzel a vasárnapi találkozóra készülődők között hazai és vendégoldalon egyaránt. A BVSC-t erősítő Szilágyi Máté a 2018/2019-es évad során futballozott egy csapatban a Bicske kapuját őrző ifj. Szűcs Lajossal, és ez még akkor is igaz, ha annak idején a Taksonyban nem a legendás újpesti és ferencvárosi cerberus, a német Kaiserslauternben is megforduló sportember fia számított első számú hálóőrnek. A duón kívül Kokenszky Norbert és Sóron Tibor sem a pályán szívott először egy levegőt, lévén a hazaiak gólgépe és a látogatók támadója 2018 őszén a III. Kerületi TVE sikereiért tettek meg mindent. És akkor még nem is szóltunk az ezúttal kispados Marko Filipovicsról, aki tavaly nyáron éppen Bicskéről igazolt a főváros XIV. kerületébe. Volt azonban, akinek a Szőnyi úti stadion több lehetett, mint egy állomás. Csordás Csabáról, a Bicske idén 45 esztendős tréneréről van szó, hiszen az alacsony termetű, rendkívül fürge egykori támadó 1995 és 1998 között gyakorlatilag a BVSC-ben robbant be a futballköztudatba. A néhány éve még Kerekegyházán a „megye-egyben” nem is eredménytelenül futballozó „Csori” jelenlegi alakulata jól kezdett, hiszen a 20. percben Lencsés Bálint révén vezetést szerzett, csakhogy nem sokáig örülhettek a BTC tagjai, ugyanis öt perccel később ki más, mint a rivális legutolsó emberét jól ismerő Szilágyi Máté egalizált. A BVSC igyekezett mielőbb elvarrni a szálakat, ám a jól teljesítő Bicske csak az utolsó negyedórára fordulva adta meg magát, a 65. percben Nagy József cseréjeként beküldött Kelemen Patrik alakította ki a 2–1-es végeredményt. 

p1010224.JPGFókuszban: Szemerédi Norbert A Kapuskérdések rovatban május 17-én, kedden a BVSC-Zugló korábbi NB I-es cerberusa, Szemerédi Norbert „mutatkozik be”. A Kispesthez ezer szállal kötődő sportemberről kiderül, miért a Debrecen–Budapest Honvéd bajnoki számára a legnagyobb futballélmény, ahogy az is, Babati Benjamin melyik megmozdulása után csettintett, de az is napvilágot lát, melyik olasz csapathoz fűződik kellemetlen emléke. És hogy mi a terve az elkövetkező öt évre, ami a pályafutását illeti? Nos, maradjunk annyiban, minden bizonnyal sokan meglepődnek majd a válaszon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5517832399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása