PONYVALEGÉNY

A télen érkező Popov Patrik bajnoki góllal debütált a Kucsván-ikrek meccsén

A Pilis–Bugyi összecsapás nem csupán az ex-ferencvárosi támadónak marad emlékezetes, hiszen a házigazdát erősítő Martin és a látogató színeiben futballozó Milán egymás ellen játszott

2024. március 02. - Horváth M. Attila

popov_patrik_3.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUGYI | Akárcsak a REAC és legutóbbi klubja, az 1908 SZAC Budapest színeiben, a BSE szerelésében is bajnoki góllal indított bemutatkozó meccsén a Ferencvárosban pallérozódó és az FTC színeiben berobbanó 26 esztendős támadó, Popov Patrik. 

A csatár a télen távozott a pestszentlőrinci együttestől és aláírt a Pest megyei I. osztályú Bugyi-OBO SE-hez, mi több, ott folytatta, ahol a SZAC-ban elkezdte, elvégre a fővárosiak színeiben a XII. Kerület Svábhegy FC otthonában aratott tavaly augusztusi 3–1-es diadalból góllal vette ki a részét. Ha hozzátesszük, hogy sorozatban négy egymást követő meccsen is betalált a futballista, a bugyisi szurkolók kezdhetik dörzsölni a tenyerüket, lévén a Miklósvári János játékos-edző dirigálta Pilisi LK pályaválasztásával sorra kerülő tavaszi nyitóbajnokin Popov Patrik már a 12. percben bevette Isztolyka Ádám hálóját – a futballista elmondása szerint mondhatni, szokásos gólt szerzett, jókor volt jó helyen, egy szabadrúgás utáni kipattanót sikerült értékesítenie –, ám a vendéglátó egy órányi játékot követően egalizált, és amit senki nem sejtett még a 60. minutumban, Tóth Ádám egyúttal a végeredményt (1–1) is kialakította. A Pilis szombaton Nagykátán lép fel 14 órakor, míg a Bugyi egy nappal később, ugyancsak délután kettőkor az előző körben a Dunavarsányt 2–0-ra felülmúló Csomád-Kisnémedit fogadja a 17. forduló keretében. 

kucsvan_martin.jpgkucsvan_milan_1.jpgkucsvan_istvan.jpg Martin? Milán? István, a király!  Az elmúlt hétvégén kilencven perc után kirajzolódó 1–1-es végeredménynek a leginkább Kucsván István örülhetett, ugyanis a tapasztalatnak híján nem lévő szakember 21 esztendős ikergyermekei, a Pilist 2022 nyara óta erősítő Martin és a Bugyi szolgálatába több mint fél esztendeje szegődő Milán egymás ellen futballozott. Méghozzá kezdőként, és bár egyikük sem játszotta végig a bajnokit – Kucsván Martin az 56., míg Kucsván Milán a 83. percig tartózkodott a pályán, előbbit Kiss Balázs, utóbbit Katona Roland váltotta –. ha volt nyertese az összecsapásnak, azt (az érthetően büszke) Kucsván Istvánnak hívják.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4418343795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása