PONYVALEGÉNY

Háromból három: az Örkény csak nevében újonc

Kecskeméti József együttese repülőrajtot vett a Pest megyei I. osztályban

2023. augusztus 27. - Horváth M. Attila

p3290341_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÖRKÉNY | Nagyszerűen kezdte meg szereplését a Pest megyei II. osztály Déli csoport legutóbbi kiírását megnyerő, a nyáron a szakmai stábba érkező Kecskeméti Józseffel a kispadon új utakra evező alakulat egy ligával feljebb. 

Az Aranyszarvas SE-Tápiószentmártontól érkező Kecskeméti József dirigálásával Beregszászi Béláék előbb hazai környezetben a VS Dunakeszit múlták felül 1–0-ra, majd hátrányból fordítva a Vincze Gábor vezette Biatorbágy otthonában nyertek 2–1-re, míg a legutóbbi, 3. fordulóban vendéglátóként a nyáron többek között Egressy Mátéval erősítő Veresegyház VSK ellen arattak 3–1-es győzelmet. A Pest megyei I. osztály 4. fordulójában, szeptember 2-án, szombaton, délután fél öttől a bajnoki cím védője, a Vecsés otthonában vizitál a bajnokságban eddig még százszázalékos alakulat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718202221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása