PONYVALEGÉNY

Három futballistát vitt magával korábbi állomáshelyéről az új örkényi edző

Megfiatalított gárdával várja a Pest megyei I. osztály augusztusi rajtját az újonc

2023. július 25. - Horváth M. Attila

pb050242.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÖRKÉNY | Az Aranyszarvas SE-Tápiószentmártontól távozó Kecskeméti József három meghatározó ASE-labdarúgót vitt magával a Pest megyei I. osztályú újonchoz, amelynek több nagy tudású, tapasztalatnak híján nem lévő játékos is búcsút intett a nyáron. 

Kánya Norbert, Majoros Szabolcs és Megyesi Tamás személyében sikeréhes futballistákat csábított Örkénybe Kecskeméti József, aki megfiatalított alakulattal vághat neki az új évadnak. Az elnyűhetetlen, a portugál Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan – a szó legpozitívabb értelmében – valószínűleg még a negyedik ikszen túl is lazán elfutballozgató Kóbor Csaba Kecelen folytatja, míg Urbán Flórián – aki természetesen nem azonos a korábbi 40-szeres válogatott névrokonnal, az NB II-es BVSC jelenlegi trénerével – visszatért szűkebb pátriájába, a XVIII. kerületbe és Pestszentimrén ölt szerelést az ősszel. Rusznyák Ádám ott futballozik a továbbiakban, ahonnan elindult, azaz Táborfalván, ám kétségkívül az egyik legnagyobb veszteségnek a támadó Kerek Norbert távozása könyvelhető el, aki karrierje során nem először lesz légiós Ausztriában, 2023 második felétől a Wilfersdorf színeiben lövöldözheti a gólokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218179163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása