PONYVALEGÉNY

Dabas-Gyón: stabil középcsapat? Simán bajnokesélyes!

Bizonyosan nem a nyolcadik pozícióban zár majd a korábban az NB III-ban induló alakulat a megyei harmadik vonalban, amely egyértelműen az aranyra tör

2024. augusztus 20. - Horváth M. Attila

p5110020.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDABAS-GYÓN | Nem aprózza el a helyi alakulat a márkás labdarúgók szerződtetését a nyáron, hiszen bár a kis túlzással a szélrózsa minden irányába távozó örkényi gárdán túl más megyei első ligás társulatból is van érkezője, illetve visszatérője. 

A feladat adott: meg kell nyerni a bajnokságot. Máskülönben mi értelme volna a megyei élvonalból igazolni, méghozzá remek kvalitású futballistákat? Immár nem az Örkény SE-t, hanem az augusztus 31-én, 17 órakor esedékes bajnoki nyitányon (Pest megyei III. osztály Déli csoport) a MozGo-Nagykőröst nem állva fogadó, előző évadbeli nyolcadik helyezett Dabas-Gyón FC-t erősíti a sokra hivatott kapus, Gogolák Kristóf, a megannyi tapasztalattal rendelkező Rajz Miklós és a negyvenen túl is gólerős Tóth András, valamint Kis Richárd, Rupa Márk és Ubornyák József. Önmagában a hatos fogat is elegendő lehetne az aranyos álmok beteljesüléséhez, ám visszatért a klubhoz a szintén rutinos Ablonczy Gerjén, a korábbi csapatkapitány, aki az előző szezont papíron Vecsésen töltötte.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9518469831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása