PONYVALEGÉNY

Gólgála, avagy az újrakezdett sorozat

Bata Csongor csak egy bajnokin tartott szünetet, a Felsőpakony elleni gólcsend után az Örkény ellen már ott folytatta a Dunaharaszti támadója, ahol abbahagyta

2023. november 22. - Horváth M. Attila

p4010114.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAHARASZTI | Elképesztő sorozatot produkál Bata Csongor. Mint arról korábban már beszámoltunk, a helyi DMTK 30 esztendős támadója a 2023/2024-es bajnoki szezonban amikor pályára lép, rendre betalál. A közelmúltban Felsőpakonyban megszakadt a csatár szériája, hiszen bár Ughy Márk alakulata felülmúlta a kék-fehérekhez ezer szállal kötődő Megyesi László dirigálta sereghajtó társulatot Pataki Gergő góljával (1–0), ám az előző hétvégén, a Pest megyei I. osztály őszi utolsó, 15. fordulójában az újonccsapat létére sokkal masszívabbnak tűnő Örkény elleni 4–0 során kétszer is megvillant.

A korábban többek között Cegléden, Szekszárdon, Győrben és a BKV Előrében is megforduló labdarúgó kronológiai sorrendben ennyiszer ünnepelhetett fordulóról fordulóra:  

 1–1–1–3–2–1–1–1–2–2–1–0–2  

 

A 13 bajnokin elért 18 gól több mint elismerésre méltó, ráadásul a listavezető Dunaharasztinak még két elmaradt bajnokija hátra van novemberben, konkrétan ezen a héten: november 22-én, szerdán 14 órakor a 13. fordulóból bepótlandó DMTK–Perbál összecsapáson juthat előrébb a csapat és csatára, majd november 25-én, szombaton, ugyancsak délután kettőkor a Csomád-Kisnémedi otthonában zárja az együttes és labdarúgója a 2023-as évet. Amennyiben az esélyesebb éllovas mindkét elmaradt találkozóját hozza, akkor 42 ponttal, minimum hategységnyi előnnyel a második helyezett, szombaton Budakalászon ugyancsak bajnokit bepótló Gödöllői SK előtt telelhet az élen.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8318264217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása