PONYVALEGÉNY

Vincze Gábor kontra Bajzát Péter: amikor a hátvéd nyer a támadó ellen

A védő dirigálta Biatorbágy háromgólos diadalt aratott a csatár által trenírozott Budakalásszal szemben a Pest megyei I. osztály 26. játéknapján

2023. április 30. - Horváth M. Attila

dvsc_2003_tavasz.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBIATORBÁGY–BUDAKALÁSZ 5–2 | A házigazda a sorozatban elszenvedett négy bajnoki vereséget öt góllal és magabiztosan megszerzett három ponttal kozmetikázta az edzők presztízsmeccsén, ugyanis a vendéglátót trenírozó Vincze Gábor és a látogatót felkészítő Bajzát Péter idestova két évtizeddel ezelőtt csapattársak voltak.

2002 és 2004 között sűrű volt az élet Debrecenben. A helyi DVSC-nél még csak körvonalakban látszódott a későbbi sikerkorszak, de az alapok kétségkívül adottak voltak. Abban a Lokiban vezérszerep jutott Bajzát Péternek és Vincze Gábor sem tejfelesszájú újoncnak számított a piros-fehéreknél. Biatorbágyon az elmúlt hétvégén ismét találkoztak, és ezúttal is egymás közti játék volt műsoron – csak már nem úgy, mint futballistakorukban. Edzőként már sokkal nagyobb teher nyomja a vállat, ezt tapasztalják minduntalan, ami még akkor is igaz, ha Vincze Gábor a bajnoki cím első számú várományosától, a Vecsési FC-től tért vissza szűkebb pátriájába. A szombat délutáni összecsapást a nem csupán hosszabb hajjal, de hosszabb kispaddal is megáldott, egykor középpályásként és védőként is bevethető, Skóciában is légióskodó 1-szeres válogatott Vincze Gábor nyerte a nemrég még a pályán a többieket segítő Bajzát Péter ellen – onnan nézve meglepetésre, hogy a legutóbbi két játéknapon a BMSE négy pontot szerzett. 

Pest megyei I. osztály, 26. forduló

 VIADUKT SE-BIATORBÁGY–BUDAKALÁSZI MSE 5–2 (1–1) 

Biatorbágy, Iharos sporttelep, vezette: Mákos Márk (Vargha Tamás, Nemes Dávid)

Gólszerző: KINYIK ÁDÁM (1–0) a 15., FEHÉR-KAPLÁR ZSOMBOR (1–1, öngól) a 26., ORBÁN MÁRK (2–1) az 57., FRÖHLICH MÁRTON (3–1) a 60., PÁL SZABOLCS (3–2) a 64., FRÖHLICH MÁRTON (4–2) a 83., VAJDA DÁNIEL (5–2) a 86. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6018114400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása