PONYVALEGÉNY

Vén Botond fél szezon után távozott a Veresegyház VSK-tól

Tizennégy bajnokin négy gólig jutott a 20 éves futballista, aki nem egyedül tért vissza a Duna-parti egyesülethez

2024. január 31. - Horváth M. Attila

ven_botond.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVÁC | Visszatért korábbi sikerei színhelyére Vén Botond, aki a Pest megyei I. osztályon belül váltott klubot a téli átigazolási szezonban. 

A veresegyházi történet véget ért. Fél szezon jutott a Kárpáti Zoltán irányításával nagyszerű őszi hajrát produkáló VVSK-nál Vén Botondnak, aki januárban már ismét Vácon jelentkezett edzésre. Meglehet, az ősszel tizennégy bajnokin négy alkalommal eredményes futballista visszatérésére – akárcsak Balogh Balázs, Nagy Zoltán és Dömök Enrikó újbóli megszerzésére is – szüksége lesz a Duna-parti egyletnek a megkapaszkodáshoz, merthogy a 12 ponttal 15. helyezett Vác VLSE-re kőkemény tavasz vár. Bár a négy egységgel sereghajtó Felsőpakonyra sokan csak legyintenek, mondván, Megyesi László csapata egyértelmű kieső, mi erre nem vennénk mérget, már csak azért sem, mert a fiatal szakember és alakulata a múltban bizonyította, hogy a bajban összekapaszkodó, nagy szívvel futballozó társulat a pakonyi, míg a váciak előtt közvetlenül tanyázó, Vincze Gábor dirigálta Viadukt-Biatorbágy egyértelműen nem kieső brigád, amit a tavasszal alighanem bizonyítani is fognak Lipők Benjáminék. Vén Botondra – aki az ősszel mindvégig pályán volt Veresegyházon a Vác elleni, 1–0-ra elbukott összecsapáson – tehát fontos szerep hárulhat a tavasszal, ráadásul a nyitány igencsak pikánsnak ígérkezik, elvégre február 24-én, szombaton 14 órai kezdettel a Biatorbágy éppen a piros-kékeket látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9318315321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása