PONYVALEGÉNY

Dunavarsány: kezdőkapusok cseréje

Miután Kovács Tamás a „megye-egy” újoncához igazolt, megfelelő helyettest kellett találnia a klubnak, így Czuczi Márton Taksonyból érkezett

2022. július 28. - Horváth M. Attila

czuczi3p4140290.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAVARSÁNY » Mint arról korábban beszámoltunk, a Pest megyei I. osztályú társulattól távozott az egykori 29-szeres válogatott Kenesei Krisztián, ám nem ez az egyetlen változás a DTE háza táján.

Kapusfronton a Taksonyból érkező Czuczi Márton megszerzése telitalálatnak bizonyulhat, annál is inkább, mert Kovács Tamás az ugyancsak Pest megyei I. osztályban szereplő, újoncként rajthoz álló VS Dunakeszi ajánlatára bólintott rá. Mag Kristóf szintén távozott, a középpályás az ugyancsak „megye-egyes” Pereg színeiben futballozik a jövőben. Két visszatérője is van a gárdának, ugyanis Sándor Norbert Vecsésről, míg Nahóczky Balázs Bugyiról tette át székhelyét – utóbbiról néhány nappal ezelőtt írtunk. A korábban Soroksáron játszó Miskovicz Roger is Dunavarsányban folytatja, akiről túl azon, hogy jó barátságot ápol a labdával, azt érdemes tudni, hogy édesapja az idén 60 esztendős Miskovicz Bálint, a Dunaújvárosi Kohász korábbi kiválósága, aki a nyolcvanas években számtalan alkalommal futballozott az NB I-es társulat fedezetsorában.

miskoviczbalintesmiskoviczroger_3.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4417892619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása