PONYVALEGÉNY

Kenesei Krisztián ismét a megyei másodosztályban

A 45 évesen is elnyűhetetlen korábbi NB I-es támadó a Ráckeve VAFC után az ősszel ismét a magyar labdarúgás ötödik vonalában futballozik

2022. július 17. - Horváth M. Attila

p1010084.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAVARSÁNY » Nem marad a helyi megyei I. osztályú alakulat kötelékében a korábbi 29-szeres válogatott csatár, Kenesei Krisztián, akinek eszébe sincs visszavonulni, mi több, újabb kihívásra bólintott rá.

p1010053.JPGA gólok nélküli élet olyan, mint a bonbon csoki nélkül. Az azonnali visszajutáshoz pedig szükség van egy csatárra, aki leköti a védőket, akire figyelni kell, akinek minden megmozdulása a kapu előtt életveszély – és ha mindez nincs, az valami olyasmi, mint a CSO-KI Kenesei Krisztián nélkül.

Bár néha már itt fáj, ott sajog, de „Kenő” továbbra is elemében érzi magát, és egy támadó életében ennél nincs is fontosabb. Ugyan a Csomád-Kisnémedi – ha nem is csont nélkül, de – kizuhant a Pest megyei I. osztályból, érthető, ha a társulat háza táján a minél jobb szereplésre törekednének a megyei második vonalban, márpedig a remek eredményekhez szükség van vérbeli támadóra, állandó gólveszélyre.

Kenesei Krisztián megfelel a kitételnek, hiszen a 2020/2021-es szezonban 26 bajnokin 34 találatig jutott a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő Ráckeve VAFC színeiben. És mindez még akkor is igaz, ha a két brigád a 2021/2022-es évadban egy mezőny tagja volt és bár a varsányi alakulat idegenben 4–0-ra, míg hazai környezetben 1–0-ra nyert a CSO-KI ellen, az annak idején Varsányban góllal debütáló Kenesei Krisztián egyszer sem bizonyult eredményesnek, igaz, mindkétszer csereként jutott szóhoz. Valami azt súgja, új klubjában ismét vezérszerep vár rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4417885259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása