PONYVALEGÉNY

Bugyi SE: távoztak a Kucsván-ikrek, de továbbra is a „megye-egyben” futballoznak

Martin és Milán nem maradt a megyei másodosztály Déli csoportját és a Pest Megyei Kupát is megnyerő alakulatnál

2022. július 23. - Horváth M. Attila

kucsvan_milan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUGYI » Dacára annak, hogy „mindent” megnyertek a helyi SE-vel, nem maradtak a Pest megyei II. osztály Déli csoportjának bajnokcsapatánál az örkényi nevelésű, de a felcsúti Puskás Akadémián pallérozódó, még mindig csak 20 éves Kucsván-ikrek, a korábbi kiváló futballista, az edzői oldalra átálló Kucsván István gyermekei. Igaz, nem ők a BSE „egyetlen” távozói.

Meghatározó emberek köszöntek el a bajnokcsapattól. A Pest Megyei Kupát a Pomáz ellen elhódító akkori „megye-kettes”, ám érthetően szintet lépő alakulatban már nem láthatják futballozni Posta Normant – aki Maglódon kötött ki –, de az egyik legnagyobb veszteség kétségkívül a Kucsván-ikrek távozása, akik az ugyancsak megyei első osztályú Pilisi LK színeiben tehetnek hozzá sokat a közöshöz. Ám van még egy eligazolója a Bugyi SE-nek, akit egy személyben nehéz lesz pótolni. A 26 találattal a pontvadászat legeredményesebb labdarúgójáról, Nahóczky Balázsról van szó, akiről úgy tudjuk, Dunavarsányban, tehát egy szintén csoportbeli rivális „megye-egyes” alakulatban folytatja. A közeg mindazonáltal nem lesz neki ismeretlen, lévén Bugyira éppen Varsányból érkezett.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6217889615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása