PONYVALEGÉNY

MUN SE: kapus az NB III-ból, csatár a „blasz-egyből”

Korábbi csapattársakat igazolt a Budapest-bajnokság II. osztályának legutóbbi ezüstérmese

2021. július 20. - Horváth M. Attila

p4140267.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » Tovább erősítette amúgy sem gyenge keretét a Budapest-bajnokság II. osztályában csak kevesebb győzelme miatt az aranyérmes Pestszentimre mögé szoruló, hihetetlen izgalmak után másodikként végző MUN SE.

p3140157.JPGTovább él a Pénzügyőr-vonal. A „blasz-kettő” ezüstérmesének keretét eddig sem kevés egykori pasaréti futballista alkotta, a PSE-kontingens tovább nőhet az előttünk álló szezonban. A 29 esztendős Czuczi Márton neve több helyről is ismerős lehet, aki bár nem Kispesten nevelkedett, de az utánpótlásfutballt követők számára a főváros XIX. kerületében tette le igazán a névjegyét. A felnőttek között védte a Budapest Honvéd, a Békéscsaba, a Szigetszentmiklós, a Mezőkövesd, a Pénzügyőr, a Monor és a Dabas kapuját is, legutóbb pedig az NB III, Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre színeiben állt a gólvonal elé, az előző évadban 36 alkalommal húzott kesztyűt a közlekedésiek szolgálatában. A Foci a köbön Kapuskérdések rovatában is bemutatkozó Czuczi Márton nem egy összecsapáson jutott szerephez az NB I-ben (a Honvéd színeiben), innen nézve pedig nyilván hatalmas visszalépés a honi ötödosztály legutóbbi másodikja, ám jó, és ami ennél is fontosabb, ismerős társaságba kerül.

Ráadásként nem is olyan régi Pénzügyőr-csapattaggal szintúgy parolázhat a cerberus, tudniillik Sólyom Ferenc II. kerületi együttesétől a MUN SE-hez kerül Turi Ákos is. A 27 esztendős támadó Gyöngyösről indult, ám ifjúsági korú labdarúgóként Szombathelyen és a Vasasban pallérozódott, majd felnőttként futballozott az RKSK-ban, Újbudán és a legutóbbi öt szezonban a Pénzügyőr szerelését viselte. Ezen időszak alatt az első csapatban 91 bajnokin 17 gólig jutott.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4616633178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása