PONYVALEGÉNY

Piros lappal debütáltak az egymás ellen futballozó korábbi NB I-es labdarúgók: Földes Milán és Vaskó Tamás is a kiállítás sorsára jutott a tavaszi nyitányon

A volt válogatott Kenesei Krisztián zárta le az egykori társulata elleni bajnokit

2024. február 25. - Horváth M. Attila

vasko_tamas_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSOMÁD-KISNÉMEDI–DUNAVARSÁNY 2–0 | Még véletlenül sem ilyen bemutatkozásról álmodtak: a télen szerződtetett Földes Milán legalább győzelemnek örülhetett, a 12-szeres válogatott Vaskó Tamás még annak sem, ugyanakkor az egymás ellen pályára lépő volt élvonalbeli labdarúgók a kiállítás sorsára jutottak a Pest megyei I. osztály 16. fordulójában. 

vasko_tamas.pngKrasnyánszki Martin góljával – aki az 53. percben vette be Czuczi Márton hálóját – a második félidő elején megszerezte a vezetést a házigazda CSO-KI, és ha mindez még kevés lett volna a Dunavarsánynak, tíz percen belül nem csupán gól-, de emberhátrányba is került Hollik András alakulata. Az egyszer már lappal fegyelmezett – miközben megbízható forrásunk szerint a sima fault nem biztos, hogy a kártya felmutatását érte –, Angliát és Olaszországot nem turistaként megjáró, legutóbb az NB II-es Csákvár hátsó alakzatát és olykor a támadósorát is valódi vezérként erősítő Vaskó Tamás a 62. percben a kiállítás sorsára jutott, miután véleményes kezezés miatt megkapta a második sárga lapját, csakhogy a találkozónak még nem volt vége! A 71. minutumban az FC Dabastól érkező Földes Milán elég csúnyára sikeredő becsúszása után rögvest levonulási parancsot kapott, informátorunk szerint kész szerencse, hogy nem okozott súlyos(abb) sérülést ellenfelének, ami nem sokon múlott. A magabiztosnak mondható hazai diadal ellenben csak Kenesei Krisztiánon: az Ondrik Balázs helyére a 67. percben érkező Kenő a 93. percben kialakította a 2–0-s végeredményt. A 47 esztendősen is megállíthatatlan egykori 29-szeres válogatott támadó gólja nem feltétlenül a kora miatt kuriózum, sokkal inkább azért, mert a 2021/2022-es szezonban még a rivális varsányiakat erősítette a 23 bajnokin elért nyolc találatával.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318339373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása