PONYVALEGÉNY

Vérátömlesztés az Amatőr Kupa-győztes Dunavarsánynál

Ifj. Hamar István Vecsésről érkezett, míg Sós Márkó éppen fordított utat járt be

2021. augusztus 01. - Horváth M. Attila

sos_marko.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngDUNAVARSÁNY » Nagy változások zajlottak a Tarpa elleni finálét 2–1-re megnyerő, így az Amatőr Kupát Hollik András irányításával idén májusban elhódító, ám a Pest megyei I. osztályban 36 ponttal csupán a 9. pozícióban végző Fémalk háza táján.

Mint arról beszámoltunk, a gyors és technikás támadó, Novák Richárd Dunaharasztiba igazolt, és arról is hírt adtunk, hogy néhányan Taksonyba tették át székhelyüket, rajtuk kívül Schmidtka Balázs is csatlakozott a kontingenshez. Sipos Roland az ugyancsak „megye-egyes” Tököl színeiben folytatja, míg Valenta Norbert visszatért Peregre, ám nagy különbség, hogy míg utóbbi labdarúgó a „megye-kettes” brigádot hagyta ott annak idején, addig az ősz folyamán a megyei I. osztály újoncában léphet pályára. 

A Fémalk különös csereberét folytatott a nem is annyira holt szezonban két egylettel is: ifj. Hamar István a bajnok Vecséstől került a klubhoz, míg Sós Márkó éppen fordított utat járt be. Ugyanez a helyzet Borsos Gábor–Kis Róbert duóval is, hiszen előbbi a Maglód után kötelezte el magát a Dunavarsányhoz, miközben a rutinos támadó innen érkezve mondott igent az MTC hívó szavára. Mint azt a délegyházi anyagunkban is jeleztük, a tavaly nyáron távozó fiatal Mboue László visszatért Dunavarsányba.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8016644676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása