PONYVALEGÉNY

Tesi verte TISE: Urbán Flórián gárdája nyert Erős Károly alakulatával szemben

Egymás ellen a Magyar Kupa 2. fordulójában az újpesti álomcsapat ikonjai

2024. augusztus 26. - Horváth M. Attila

urban_florian_foto_24hu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Manóból óriás lett. Nincs ebben semmi túlzás, ugyanis a blasz-egyes Testvériség-Újpalota hosszabbítás után, Ambrózi Manó a 118. percben bevette Krnács Richárd hálóját, és ezzel a szerzett találatával jutott túl az NB III-as újonc Tiszaföldváron, egyúttal került a Magyar Kupa 3. fordulójába. 

eros_karoly_foto_tise.jpgA szurkoló nem felejt. 1989 és 2019 között kerek harminc esztendő száguldott el úgy, mintha sosem lett volna. Pedig voltak közöttük nagyon is szép évek, például az 1998-as, amikor – eleddig utoljára – bajnoki címet ünnepelhettek a lila-fehérek. Rég volt, szép volt. Mint ahogy a kezdeményezés is, hogy megválasszák az úgynevezett álomtizenegyet, amelyet az alábbi labdarúgók alkotnak: Balajcza Szabolcs – Fehér Csaba, Urbán Flórián, Sebők Vilmos, Szlezák Zoltán – Véber György, Erős Károly, Tóth Norbert – Kovács Zoltán, Rajczi Péter, Kabát Péter. Nos, közülük ketten, Urbán Flórián és Erős Károly egymás ellen meccselt vasárnap délután, és bár némileg talán meglepőnek számít, hogy az NB III-as brigád szerzett találat nélkül zúgott ki a kupából egy ligával alacsonyabban rangsorolt vetélytársával szemben, pedig vasárnap délután éppen ez történt. A látogató részéről egy álom véget ért, valami viszont folytatódik. Méghozzá a küzdelem, éspedig a bennmaradásért, mert a TISE háza táján hisznek abban, hogy a harmadosztályba nemcsak átszállójegyet váltottak, miközben azt is tudják Tiszaföldváron, hogy a vonat nem vár...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2618473267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása