PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: RAJCZI PÉTER, korábbi 11-szeres válogatott labdarúgó

Ajándékok a fa alatt? Ovizsaru, Arnold Schwarzenegger nélkül: az ex-újpesti támadó gyerekként alapos „házkutatással” támasztotta alá sejtéseit

2023. december 05. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Rajczi Péter, az Újpest korábbi 11-szeres válogatott labdarúgója, aki Kaposváron kezdte karrierjét, futballozott Kecskeméten, Mezőkövesden, Kisvárdán és a III. Kerületi TVE-nél, valamint légióskodott az angol Barnsley FC-nél, az olasz AC Pisa Calcio 1909-nél, idén nyárig pedig az osztrák nyolcadik vonalba besorolt USV Neulengbach támadója volt.

rajczipeter1.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, meghittség, hála.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Gyertya, és ha gasztro, akkor tejfölös-majonézes krumplisali.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Gyerekként amit értem. (mosolyog) Most a Vadász, étcsokis-rumos.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Szeretteim és fenyőillat.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: A sejtésemet alapos „házkutatással” támasztottam alá! (nevet)

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Szuperbajnok vetélkedő a 90-es évekből.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Kisgyerekként körülbelül mindegyik. Imádtam a várakozást és azt a hangulatot, amit a szüleim teremtettek nekünk.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Nem eszem meg a gyerekeim elől a finomságokat! (nevet)

rajczi_peter_foto_kollanyi_peter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8818274647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása