PONYVALEGÉNY

Kedves Olvasó, kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2024. március 31. - Horváth M. Attila

Tovább

ÉLETPÁLYA. Aki részletezi: Juhász Roland (Unione FC)

Az őszinteséget mindennél többre tartó korábbi 95-szörös válogatott védő: „Nemcsak lesz, ami lesz alapon focizunk, hanem igenis komoly céljaink vannak”

A 2021. október 13-án, szerdán indított rovatunkban olyan oldalukról mutatkoznak be az általunk felkért labdarúgók, amelyet még csapatuk szurkolói sem feltétlenül ismernek. A futballisták nemcsak a gyermekkorukat idézik fel, hanem némi betekintést is engednek a jelen kulisszái mögé, mint ahogy…

Tovább

KAPUSKÉRDÉSEK. Aki válaszol: SIMONFI TAMÁS, az Isaszeg labdarúgója

„Mivel igazán duci kisfiú voltam, igy elég kézenfekvő volt, hogy ha játékra került a sor, mindig én álltam be a kapuba és ahogyan telt-múlt az idő, ott is ragadtam”

Tizenegyes, mégsem büntető: 2022. július 4-től megújult formában és felvetésekkel, összesen tizeneggyel jelentkezik az eddig csak labdarúgókat bemutató Kapuskérdések rovat, ugyanis immár nem csupán futballisták, hanem egyéb csapatsportágak – jégkorong, kézi- és vízilabda – ismert vagy kevésbé ismert…

Tovább

Aki csak a legnagyobb csatát veszítette el – elhunyt Juhász Péter

75 esztendősen távozott közülünk az 1972-ben az Év labdarúgójának választott újpesti legenda

BUDAPEST | Életének hetvenhatodik évében, hosszan tartó, súlyos betegség következtében elhunyt Juhász Péter, korábbi 24-szeres válogatott labdarúgó, az Újpesti Dózsa legendája, valamint többek között a Tatabánya és a Volán játékosa. 

Tovább

Bunyó húsvétig: Terence Hill 85 esztendős

A legendás művész dupla jubileumot ünnepel március 29-én

A gyermekkorunk elképzelhetetlen volt nélküle. Jöttek, sorjáztak velünk szembe kalózkazettákon a vadnyugati csihi-puhis csinnadratták, a verekedős-vihorászós alkotások, és mi lestük, figyeltük, élveztük minden egyes mondatát és mozdulatát. Terence Hill március 29-én lett 85 éves. 

Tovább

95 éve született Psota Irén

A kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő egykori szülőháza helyére méltó emlékpark került

Ha kegyes lett volna hozzá a Teremtő, a Nemzet Színésze, Psota Irén ma lenne 95 éves. Ám mivel 2016-tól már az égiek társulatát erősíti, csupán emlékezhetünk a karizmatikus művészre. 

Tovább

Schile Bende (Ikarus): „Mi veszítettünk két nagyon fontos pontot” • Csizmeg Balázs (MLTC): „Hetek óta készültünk erre a mérkőzésre”

Nem fért bele a kihagyott 11-es a XVI. kerületi csapatok szombati rangadóján

IKARUS BSE–MÁTYÁSFÖLDI LTC 1–1 | Szeretett volna visszavágni a házigazda az ősszel elszenvedett 2–1-es vereségért, ám a XVI. kerületi csapatok rangadóján a kivitelezés már csak azért is nehézséget okozott, mert az MLTC a 35. percben előnybe került, miután Oláh Tamás bevette Tuza Zsombor hálóját a…

Tovább

KAPUSKÉRDÉSEK. Aki válaszol: PÉTER MÁTÉ, a Stand98 FC labdarúgója

A kiváló csapategység az újonc titka: „Mindenki ugyanolyan kedves és segítőkész, valamint közvetlen, hogy az első edzéstől úgy éreztem, mintha már a harmadik vagy a negyedik szezont tölteném velük”

Tizenegyes, mégsem büntető: 2022. július 4-től megújult formában és felvetésekkel, összesen tizeneggyel jelentkezik az eddig csak labdarúgókat bemutató Kapuskérdések rovat, ugyanis immár nem csupán futballisták, hanem egyéb csapatsportágak – jégkorong, kézi- és vízilabda – ismert vagy kevésbé ismert…

Tovább

Felkoppintva: a magyar és vörös Seronszton

Gáspár Kata őrült és gyönyörű, aki lubickol A renitens címszerepében

Hat epizód megtekintése után nagyjából reálisan lehet értékelni a Gáspár Kata, Makranczi Zalán és Balsai Móni főszereplésével készült, A renitens néven futó sorozatot, amelyet bőven elláttak marketingértékkel – erről bővebben keretes írásunkban olvashatnak – és egyáltalán nem magyaros. 

Tovább

KÉPséges Budapest | 27. | Kerepesi út

Megdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is…

Tovább
süti beállítások módosítása