PONYVALEGÉNY

Villányi út: sportigazgató lett az edzőből

Kósa Zoltán helyett a továbbiakban a Komlói Bányász volt trénere, Nagy Gábor felel a baranyai bajnokcsapatért

2024. június 22. - Horváth M. Attila

villanytc.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVILLÁNY | Ugyan a Tiszaföldvár elleni, az NB III-ba jutásért vívott osztályozót összesítésben 6–2-re elvesztették a baranyaiak, a háttérben a hosszúra nyúló szezon zárása után is zajlott a munka, aminek folyományaként az eddigi vezetőedző, Kósa Zoltán a továbbiakban sportigazgatóként felel a szakmai munkáért, ám az egyesület megtalálta új vezetőedzőjét is. 

Rutinos tréneré, a legutóbb a Komlói Bányászt gardírozó Nagy Gáboré lett a Villány TC kispadja, és bár a keret kialakítása még folyamatban van, nem volna meglepő, ha némi vérfrissítésre sor kerülne a nyári átigazolási szezonban. Amennyiben a villányiak meg akarják ugrani az évről évre egyre magasabbnak tetsző lécet, érdemes már most olyan futballistákban gondolkodni, akik nem csupán a(z újabb) bajnoki cím megszerzésében, hanem az együttesbe beépülve az osztályozó megnyerésében is tudnak segíteni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5618432947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása