PONYVALEGÉNY

Sokat érhet az élvonalbeli rutin: Csilus Ádám, Eszlátyi István és Márton Dávid a „blasz-egyben”

Meglepő volna, ha a tavalyi negyedik helyezett a 2024/2025-ös szezonban ne lenne versenyben a bajnoki címért

2024. augusztus 20. - Horváth M. Attila

p2170057_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Alaposan megerősítette amúgy sem gyenge keretét az 1908 SZAC együttese, amely a pontvadászat múlt hétvégi nyitányán 1–0-ra győzte le hazai pályán a II. Kerület UFC-t. 

A ferencvárosi nevelésű, a Fradi és a Puskás Akadémia színeiben is az NB I-ben futballozó középpályás, Csilus Ádám – aki még csupán 27 éves – mellett a Lombard Pápa szerelését viselve ugyancsak az élvonalban a névjegyét letevő, 33 esztendős Eszlátyi István is az 1908 SZAC hívó szavára mondott igent a nyáron, akárcsak a Siófokon az első osztály légkörébe belekóstoló 36 éves védő, a későbbiekben Budaörsön, Dunaharasztin, Dabason és legutóbb az Erzsébeti SMTK-ban megforduló Márton Dávid. És ha mindez még nem volna elég, Rákospalotáról érkezett a szépreményű cerberus, Dulka Zoltán, azaz könnyen megállapítható, hogy a SZAC minden poszton erősített a(z úgynevezett) holt szezonban. A hétvégi bajnoki nyitány mindazonáltal nyögvenyelősre sikeredett, hiszen a XVIII. kerületi brigád csupán a 85. percben, Mészáros Viktor révén vette be Kis Dániel hálóját, igaz, ezúttal egyetlen találat is elegendőnek bizonyult az induláskor roppant fontos első győzelemhez (1–0). A SZAC legközelebb nem a bajnokság, hanem a Magyar Kupa 2. fordulójában lép fel, az egylet augusztus 24-én, szombaton délután fél öttől a Deák Ferenc Bamba sporttelepen az NB III-as Martfűt látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6918469837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása