PONYVALEGÉNY

Baranyai Nimród a hajrában érkezett az egykori társak ellen

A nyáron Újpestre szerződő utánpótlás-válogatott hátvéd a DVSC ellen lehetett győztes társulat tagja

2024. augusztus 26. - Horváth M. Attila

web_baranyai_foto_ujpestfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Az Újpest–Debrecen találkozóval kezdődött péntek este az NB I csonka 5. fordulója, amelyen a házigazda 3–0-s diadalt aratott Bese Barnabás, Matija Ljujic és Fran Brodic góljaival, ami igazán különleges lehetett Baranyai Nimród számára. 

baranyai_nimrod_fb_tortenet_20240826.jpgNegyven bajnoki. Összesen ennyi NB I-es meccsen viselte a DVSC szerelését a 21 esztendős Baranyai Nimród, aki a nyáron elfogadta az Újpest invitálását, csakhogy augusztus végén a violák éppen a piros-fehéreket fogadták...

Érthető, hogy érzelmileg nem volt egyszerű megélnie a pénteket az utánpótlás-válogatott labdarúgónak, aki a 84. minutumban lépett pályára az első találatot jegyző Bese Barnabás cseréjeként. Ekkor már a pályán volt a riválisnál az 55. percben bevetett Szuhodovszki Soma, akivel jó viszonyba került a hajdúságiaknál az előző fél évben, amit az is igazol, hogy vasárnap az egyik népszerű közösségi oldalon az alábbi közös fotót osztotta meg, méghozzá azzal az aláírással, hogy „Jó volt látni, barátom.” Ha valaki nem tudná a péntek esti csata végeredményét, a felvételről egyértelműen leolvashatja, tudniillik csak az egyikük mosolya (és persze öröme) felhőtlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7818473273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása