PONYVALEGÉNY

Baranyai Nimród: debütálás döntetlennel

A Kisvárda ellen hazai pályán elért 1–1-es bajnokin mutatkozott be a Mezőkövesd színeiben a Debreceni VSC-től télen kölcsönvett labdarúgó

2023. március 20. - Horváth M. Attila

baranyai_nimrod_mezokovesd.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMEZŐKÖVESD–KISVÁRDA 1–1 | Szombat délután az NB I 24. fordulójában először jutott játéklehetőséghez a házigazda színeiben a kezdőcsapatba jelölt, portálunknak korábban interjút adó 19 esztendős Baranyai Nimród.

Ha Kisvárda, akkor remi. A fiatal utánpótlás-válogatott futballista talán meg sem lepődött, hogy iksz lett a szombat kora délutáni csata vége, ugyanis a 2022/2023-as szezon nyitányán még a Debreceni VSC szerelésében a várdaiak otthonában lépett fel, márpedig azon a meccsen mindkétszer a Loki futhatott az eredmény után – másodszor Bárány Donát a 93. percben egalizált. Ezúttal ugyanaz volt a helyzet, mint tavaly július utolsó napján, azaz nem a 75. percig pályán lévő, akkor Vajda Sándor által váltott Baranyai Nimród alakulata került először előnybe. A Kuttor Attila dirigálta kövesdiek azért is sajnálhatják a döntetlent, mert az utolsó közel félórában emberelőnyben futballoztak. 

NB I, 24. forduló

 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–1 (1–1) 

Mezőkövesd, vezette: Csonka Bence (Garai Péter, Szalai Dániel)

Gólszerző: JASMIN MESANOVIC (0–1) a 8., ANDREJ LUKIC (1–1) a 43. percben

Kiállítva: MATHEUS LEONI (Kisvárda) a 64. percben  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8818076590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása