PONYVALEGÉNY

Gólok az NB I-ben: Cseke Benjámin, Kiss Bence, Szabó Levente és Szécsi Márk is korábbi együttese ellen örülhetett

Csupán a Mezőkövesd középpályása szomorkodhatott, lévén hiába került előnybe az MTK otthonában a matyóföldi legénység, mégis vereséget szenvedett

2024. március 01. - Horváth M. Attila

szecsi_mark_foto_dvschu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDEBRECEN | DIÓSGYŐR | MEZŐKÖVESD | ZALAEGERSZEG | Bár március első hétvégéjén már az NB I 23. fordulójára kerül sor, érdemes visszatekinteni a 22. játéknapra, lévén négy futballista is egykori gárdája ellen talált a hálóba. 

Alig több mint egy hete, péntek este a kiesés ellen harcoló Mezőkövesd ugyan vezetett az MTK Budapest otthonában a fővárosiakat két időszakban is erősítő Cseke Benjámin révén, a kék-fehérek a duplázó Németh Krisztián vezérletével fordítottak és 3–1-re nyertek.  

Győzött a ZTE is a Kecskeméttel szemben 3–1-re másnap kora délután, a házigazda volt KTE-játékos, Kiss Bence góljával került előnybe, és ugyan Zeke Márió 2–0-nál betalált, a zalaegerszegiek 3–1-es diadala megérdemeltnek volt mondható.  

A Diósgyőr hazai környezetben 4–0-ra kiütötte a MOL Fehérvárt úgy, hogy a hajrában két percen belül kétszer ünnepelhetett Szabó Levente, aki amúgy még a fehérváriak játékosa, a DVTK csak kölcsönvette a futballistát.   

A Puskás Akadémia Debrecenben kapott ki 1–0-ra úgy, hogy a találkozó egyetlen gólját az a Szécsi Márk érte el, aki a 2017/2018-as szezonban 12 élvonalbeli bajnokin lépett pályára a PAFC-ban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3018343859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása