PONYVALEGÉNY

Visszatért a fővárosi csapathoz a 20-szoros válogatott csatárikon

Kovács Zoltán ismét Újpesten, méghozzá főtanácsadóként

2024. május 10. - Horváth M. Attila

p6150072.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Hitelesnek lenni, s annak is maradni. A szurkolóknak nincs ennél fontosabb. Látjuk, halljuk, hogy néhány kerülettel odébb mi a helyzet a drukkersereg, a bizalom és a vezetőség háromszögében, s ez az, amit Újpesten mindenképp elkerülnének. 

p6150114.JPGVolt már csatár, csapatkapitány, utánpótlás-igazgató, majd sportigazgató, de legfőképp megmaradt szurkolónak. Kovács Zoltán, a lila-fehér színekért rajongók népszerű Kokója számtalan alkalommal segített az Újpestnek, s a fáradozást a violatábor mindig értékelte. Az immár 50 esztendős sportember idestova egy évtized után tér vissza a Megyeri útra – korábbi szerepvállalása felidézésére alighanem alkalmas lehet az ezen sorok írójának a Sportszelet hasábjain megjelent interjúja, ami lentebb, a cikkre kattintva olvasható –, hogy az elnök Ratatics Péter, valamint Benczédi Balázs ügyvezető munkáját első kézből segítse. Van miről szót ejteni, van mit megbeszélni, hiszen a Mészöly Géza trenírozta alakulat nem a közelgő gyermeknap vagy a félhomályba vesző majális miatt ült fel a hullámvasútra. A társulat, amelyet alaposan meg kell erősíteni, meghatározó embereket szükséges szerződtetni, hogy a jelen, ha nem is a Bene Ferenc, Göröcs János, netán Törőcsik András fémjelezte visszasírt időszakot, de legalább azt az érzést hozza vissza a Szusza Ferenc Stadionba, mint amikor még Fehér Csaba, Goran Kopunovics, Jenei Sándor, Kovács Zoltán, Szanyó Károly vagy éppen Véber György kergette a labdát, s a lila-fehér álmokat. Ugyanis a nevezett urakat tömörítő együttes éppenséggel 1998-ban bajnoki címet ünnepelt. 

kovacs_zoltan_sportszelet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr618401309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása