PONYVALEGÉNY

Paulovicz Dániel hét szezon után visszatért

Szeptember második felében presztízsmeccs vár a kapusra

2024. augusztus 07. - Horváth M. Attila

paulovicz_daniel.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPILIS | A 2016/2017-es szezonban 14 bajnokin már védte a PLK kapuját Paulovicz Dániel, aki a nyáron a Pest megyei I. osztályon belül váltott csapatot. 

A kisebb vérátömlesztésen áteső Csomád-Kisnémedit egy évad után hagyta el a 27 esztendős kapus, aki Davcsó Károly irányítása mellett a bajnokságban 21 alkalommal állt a gólvonalon. A sors furcsa fintora, hogy a pontvadászat 2023/2024-es kiírásában nem sok babér termett a CSO-KI-nak a Miklósvári János játékos-edző dirigálta Pilis ellen, ugyanis amíg az ősszel idegenben nyert 2–0-ra Csikós Ferenc és Csepregi Tamás találataival, a tavasszal hazai környezetben aratott 3–2-es diadalt a PLK (gólszerző: Miklósvári János, Csikós Ferenc, Kurucz Bálint, illetve Huszárik Zsolt, Kenesei Krisztián), ám az első meccsen Daróczi Balázs védte a csomádiak hálóját. Érdekesség, hogy Paulovicz Dánielnek viszonylag hamar megadatik a visszatérés lehetősége, ugyanis a bajnokság 5. fordulójában, szeptember 21-én, 16 órai kezdettel a CSO-KI a Pilist látja vendégül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3518461837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása