PONYVALEGÉNY

A közvetlen riválistól elhappolt korábbi Fradi-kedvenc

Fitos László másfél szezont követően távozott Maglódról

2023. július 23. - Horváth M. Attila

p8070076.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMAGLÓD | Másfél szezon után búcsút intett a helyi egyesületnek a Ferencváros korábbi középpályása, Fitos László. A ma már 36 esztendős fedezet az MTC közvetlen vetélytársához igazolt, ráadásul a szerencsés véletlen folytán olyan alakulat szolgálatába szegődött, amely a VSK Tököl visszalépése okán nem a megyei második vonalban, hanem a Pest megyei I. osztályban mutathatja meg tudását. 

Történhetne úgy is, hogy Fitos László szeme előtt már az lebegne, miként szerezzen három pontot a Kertész Károly Stadionban a Maglóddal a Vác-Deákvár elleni augusztus 12-i bajnoki nyitányon, a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában. Az élet azonban közbeszólt, hiszen az ugyanezen ligában elért második hely végül mégiscsak felkérést, majd felkerülést ért a Csomád-Kisnémedinek, amely lecsapott az egykori Fradi-kedvencre, aki összesen 37 bajnokin elért öt találattal intett búcsút a Maglódnak. A nagy munkabírású, rutinos fedezet ugyanazon a nyárvégi napon Dunavarsányba lesz hivatalos, hiszen a megyei élvonal nyitányán idegenben kell jó eredményt elérnie a CSO-KI-nak, immár Fitos Lászlóval a soraiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4018176103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása