PONYVALEGÉNY

Palincsár Martin, Paulovicz Dániel: visszatérés vereséggel, avagy (kék-)Fehér-siker az MTK II. ellen

Az NB III, Közép-csoportos bajnoki hajrájáig pályán lévő középpályás és a kispados kapus társulata négygólos kudarcot szenvedett Monoron

2021. október 14. - Horváth M. Attila

p3020106.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngMONOR–MTK II. 4–0 » A házigazda éléről idestova két hete távozó Erős Károly nélkül, Fehér Ádámot vezetőedzőként a technikai zónában tudva először nyert az MSE az NB III, Közép-csoport 11. fordulójában.

Harmincnégy másodosztályú bajnokin hat gólig jutott Palincsár Martin az akkor az NB II-ben versenyző, Horváth Dávid által felkészített Monor színeiben a 2018/2019-es évadban. A még mindig csupán 22 esztendős labdarúgó az elmúlt hét vasárnap kezdőként nyolcvankét percet a pályán töltve visszatért Monorra, ám a fővárosiaknak nem sokat tudott segíteni, lévén egylete – a rivális által jó ütemben szerzett gólokkal – 4–0-s vereségbe szaladt bele. Méghozzá úgy, hogy a harmadik találatot a kapus Bozsó Antal szerezte 11-esből. Érdekesség, hogy a cerberus nem először volt eredményes ily módon a szezonban, lévén a Jánoshalma elleni Magyar Kupa-mérkőzésen ugyanilyen játékhelyzetből talált a hálóba. Alakulhatott volna úgy is, hogy a fővárosi kék-fehérek kapuját nem Varasdi Dániel, hanem Paulovicz Dániel védi, ám a 2017 őszétől négy szezonon át a Monor keretéhez tartozó, mindössze egy NB II-es, öt NB III-as, valamint tíz megyei másodosztályú bajnokin szerephez jutó 24 éves kapus ezúttal is a kispadról nézte végig a két alakulat összecsapását. 

eroskaroly.jpgErős Károly távozott Október 1-től már nem Erős Károly felel a Monor szakmai munkájáért, hanem az eddig is a társulat mellett dolgozó Fehér Ádám, akinek a közvetlen segítője Halgas István és Kajli Zoltán, míg a kapusokkal továbbra is Angyal Tamás foglalkozik. Az MSE szeptemberben a Paks II. elleni, elsejei, 1–0-s sikert követően nem nyert bajnoki mérkőzést, mi több, mindössze két pontot szerzett. Előbb hazai környezetben 2–2 a Dabas-Gyónnal szemben, majd 0–0 az egykor irányított társulat, az immár Bücs Zsolt trenírozta FC Dabas otthonában, ám az egykori élvonalbeli középpályás nélkül megvívott első bajnoki a Budapest Honvéd II.-MFA ellen nem úgy sikerült, ahogy azt előzetesen eltervezték, ugyanis a kispesti fiatalok 3–2-re győztek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5716720334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása