PONYVALEGÉNY

Erősítés a javából: 28 éves korábbi NB I-es futballista Diósjenőn

Népes kistarcsai különítmény érkezett a Nógrád megyei I. osztályú csapathoz

2024. augusztus 07. - Horváth M. Attila

schrammel_adam.pngfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDIÓSJENŐ | Az előző évadot hazai pályán fejezte be a Nógrád megyei I. osztályú együttes, amely a Szécsény elleni 1–1-gyel zárta a szezont. A nyáron alaposan átalakuló brigád ugyancsak vendéglátóként rajtol a 2024/2025-ös szezonban, amely az egykor az NB II-ben szereplő Balassagyarmatot fogadja augusztus 17-én, 17 órakor.  

Hogy 28 évesen jó helyen van-e a magyar labdarúgás negyedik vonalában, azt csak ő tudhatja, mindenesetre nagy hal akadt a Diósjenő horgára a nyáron, ugyanis a helyi sportegyesület megszerezte az MTK egykori élvonalbeli futballistáját, a legutóbb a Csomád-Kisnémedi színeiben szereplő Schrammel Ádámot, akinek a neve mellett mindössze egyetlen NB I-es meccs áll, amelyet 2015. május 31-én Diósgyőrben vívtak és 1–0-ra vesztettek el a kék-fehérek úgy, hogy Schrammel a szünetben váltotta a napokban a Vasashoz visszatérő Cseke Benjámint.  

Nem ő az egyetlen érkező, ugyanis a nagy vérátömlesztésen áteső, Pest megyei II. osztályú Kistarcsa – amelyet a jövőben Kiss Károly játékos-edzőként irányít – jó néhány távozója Diósjenőn kötött ki, Lába Csongor edzőtől kezdve számtalan meghatározó emberig. A Nógrád megyeieknél folytatja pályafutását többek között Calo Erik, Csoknyai Vilmos, Dolhai Máté és Kiss Dávid, míg az addigi meghatározó diósjenői futballisták közül Balga Larion és a kapus Tóth Roland a Szügy, míg Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely, Lami István, illetve Pikács Balázs a Romhány színeiben folytatja pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr318461835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása