PONYVALEGÉNY

Korábbi ceglédi csapattársak csatája: Kecskeméti József és Miklósvári János edzőként egymás ellen

A középpályás és a hátvéd a 2008/2009-es szezonban a CVSE sikeréért tett meg mindent, ám a tápiószentmártoni Aranyszarvas SE–Pilisi LK összecsapás után csak egyikük örülhet

2023. április 07. - Horváth M. Attila

p3290211.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁPIÓSZENTMÁRTON | Április 12-én, szerda este fél héttől Magyar Kupa pótselejtezőt vív egymással az Aranyszarvas-Masterplast SE és a Pilisi LK-Legenda Sport, amely összecsapás nem feltétlenül azért lesz különleges, mert „megye-kettes” élcsapat fogadja a „megye-egyes” vetélytársat.  

Cegléd örökre összeköti őket. A 2008/2009-es évad még az NB II Keleti csoportjában érte a helyi Vasutast, amelyben Miklósvári János alapembernek számított, Kecskeméti József viszont a legtöbbször már csak csereként segítette a CVSE-t, majd Szabó István segítője, végül utódja lett. Nem titok, az azóta sportszakemberré (is) váló futballisták a hétköznapokban is kitűnő emberi kapcsolatot ápolnak egymással, ám az ma még jókora kérdés, a meccs után melyikük szívhatja a másik vérét. Meglehet, a még manapság is aktív, hamarosan a harminckilencedik születésnapját ünneplő hátvéd a pályán is segíteni fogja a Pilisi LK-Legenda Sportot, márpedig a nála esztendő híján egy évtizeddel idősebb Kecskeméti József – aki korelőny ide vagy oda, még manapság is odarúgja a labdát, ahová kell – tökéletesen ismeri a védő erényeit és hibáit, mint ahogy a Pilist is. A sportberkekben csak „Kecsónak” nevezett ex-fedezet ugyanis a 2011-es esztendőben és 2012 tavaszán 46 megyei I. osztályú bajnokin 13 gólig jutott a PLK színeiben.

p3290341.JPG

A kupameccsig azonban még akad tennivaló mindkét oldalon, lévén a Pest megyei II. osztály Déli csoportjában az ezüstéremért küzdő, jelenleg 41 ponttal a harmadik helyen álló Aranyszarvas-Masterplast SE a bajnokság 23. fordulójában, április 8-án, szombaton 16 órakor Tápiógyörgyén lép fel, míg a 32 egységgel az ötödik pozíciót birtokló Pilisi LK-Legenda Sport a Pest megyei I. osztály 23. játéknapján, április 7-én, péntek délután három órakor Gyömrőn vendégszerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718096688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása