PONYVALEGÉNY

NB III-as múltú kapus a veresegyházi fedélzeten, miközben meghatározó labdarúgók távoztak

Minden ugyanúgy: a Csomád-Kisnémedi volt cerberusa a Pest megyei I. osztályban véd tovább

2023. július 24. - Horváth M. Attila

p4010050.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVERESEGYHÁZ | Öt NB III-as csapatban is védett a helyi VSK új szerzeménye, aki nem egy tétmeccsen állt a Budapest Honvéd II.-Magyar Futball Akadémia, a Dunaharaszti MTK, a Füzesgyarmat, a Körösladány és az Eger kapujában. 

Még csak 26 éves, de veretes múlt áll mögötte. Jóllehet, Ivicevic Márk nem jutott el a magyar másodosztályig, ám azt elmondhatja magáról, hogy – kis túlzással – Tolnától Baranyáig sok helyen megfordult NB-s szinten. A kapus a nyáron búcsút intett az előző évad során a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában a bajnoki címért harcban lévő, a nyáron többek között a volt ferencvárosi Fitos Lászlóval erősítő Csomád-Kisnémedinek, amelynek ugyan az aranyérem nem jött össze, ám az osztályváltás igen, köszönhetően a Tököl visszalépésének. Nem lenne meglepetés, ha Ivicevic Márk különleges feszültséggel várná október 7-ét, ugyanis a Pest megyei I. osztály 9. fordulójában a VVSK színeiben egy meccs erejéig visszatér Csomádra, ugyanis az ősz középső hónapjának első szombatján CSO-KI–Veresegyház bajnokira kerül sor. Azon az összecsapáson biztos nem jut szóhoz két, eddig meghatározónak számító veresi futballista, ugyanis az ex-gödöllői Mudroch Mendel a bajnoki cím védőjéhez, a Vecsési FC-hez igazolt; míg a karrierjét Balassagyarmaton kezdő, ám Újpesten pallérozódó, a későbbiekben Vácon is megforduló Magos Mátyás visszatért szűkebb pátriájába, Nógrád megyébe, az ősszel ugyanis az ottani I. osztály legutóbbi kiírásában 41 ponttal az 5. helyen végző Szendehely FC játékosa lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9418178311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása