PONYVALEGÉNY

A BKV Előrével is megmérkőzik a Pilisi LK a felkészülés során

Miklósvári János csapata a Monorral és az Albertirsával is edzőmeccset vív a nyáron

2021. június 28. - Horváth M. Attila

p8070127.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngPILIS » Bár a tizenkettedik helyezésnek nem különösebben örülhetnek, összességében mégis elégedetten vonulhattak pihenőre a Pest megyei I. osztályú PLK labdarúgói, ugyanis a társulat meghosszabbította negyedik vonalbeli tagságát.

Tavaly, a tavaszi szezon kezdete előtt, Halgas Tibor tragikus halála után vette át kényszerűségből a Pilisi LK irányítását az egykori NB I-es labdarúgó, Miklósvári János. A kiváló középső védő akkoriban még az NB III-as BKV Előre igazolt játékosa volt, csakhogy a nyáron távozott – illetve helyesebb úgy fogalmazni, hogy hazatért – a közlekedésiektől, márpedig mint azt egy korábbi interjújában elmondta, a terve előbb vagy utóbb ez volt, ám semmiképp sem ilyen áron. Nem biztos, hogy feltétlenül ezért, de a BKV is a rutinos hátvéd után „sietett”, ugyanis az NB III, Nyugati csoportjában a pályán nem sikerült kiharcolni a bennmaradást. Az új évadra való közös munkát július 5-én, hétfőn megkezdő pilisiek augusztus első szombatján vendégül látják játékos-edzőjük volt gárdáját, mint ahogy az előző évadban a társulatot erősítők közül Bán Zsolt, Barcsai Richárd, Csikós Ferenc, Félix Gergő, Félix Krisztián, Sznopka János és Tóth Ádám is vívhat presztízsmeccset, lévén a felkészülés során, rögtön az első közös héten, négy gyakorlás után a Monorral is találkozik a PLK.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8316607540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása