PONYVALEGÉNY

Szmola Dániel álomszerű visszatérése: győztes gól az egykori csapat ellen

Mint a jól sikerült szombat esti lottósorsolás, öt találatot hozott a vasárnapi összecsapás, amely a 26 esztendős futballistának különösen emlékezetes marad

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

szmola_daniel_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDUNAHARASZTI MTK II.–DIÓSDI TC 3–2 | Jól kezdte a Pest megyei II. osztály Déli csoportbeli szereplését az újonc házigazda, amely a karrierje során a klubhoz a nyáron negyedszer is aláíró futballistája, Szmola Dániel góljával tartotta otthon a rendkívül fontos három pontot.   

Könnyűnek indult, izgalmas lett a vége. A Rétsági Ákos dirigálta Dunaharaszti MTK II. közel félóra után már kétgólos előnyben volt a Pest megyei II. osztály, Déli csoport 1. fordulójában, ám két volt tárnoki futballista, Kun Mihály és Vida Péter eredményességének köszönhetően a második félidő felénél 2–2-re álltak a felek. (Ha már Tárnok, a nyáron végül nem csupán Csibrik György, hanem a kapus Pintér László is az egykori csapattárs, Polákovics Attila együttesének szolgálatába szegődött.) Hogy nem 2–2 maradt az eredmény, az a Pest megyei I. osztályú Bugyitól igazolt Szmola Dánielnek köszönhető, ugyanis a 2021 után ismét DMTK-szerelést öltő 26 esztendős labdarúgó a 77. percben lezárta az összecsapást (3–2). Amennyiben furcsa érzések kavarogtak a futballistában, az nem meglepő, hiszen 2016 őszén az akkor még az NB III Nyugati csoportjában szereplő Diósdi TC színeiben 19 bajnokin szerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7318193423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása