PONYVALEGÉNY

Nagytétényi Kohász: fiatal, mégis tapasztalt tréner a kispadon

A Halásztelki FC felkészítését elvállaló Béky Gábor helyére a legutóbb a Pest megyei élvonalban dolgozó szakember érkezik

2023. július 13. - Horváth M. Attila

beky_gabor.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Derült égből villámcsapás – írhatnánk a Budapest-bajnokság II. osztály 1. csoportjának bronzérmese, a Nagytétényi Kohász kapcsán, miután a nyártól a(z előző évadnak még Taskovics Erikkel a kispadon nekivágó) Halásztelek felkészítéséért felelő Béky Gábor búcsút intett a XXII. kerületieknek. Csakhogy egyrészt a 43 esztendős tréner 2012 és 2017 között a HFC első csapatának volt a labdarúgója, másrészt tavasz óta a Pest megyei egyesület öregfiú-egyletének tagjaként futballozott a sportember. 

hegedus_joka.jpgMegbízható, a klubhoz közelálló informátorunk arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a 2023/2024-es évadnak Hegedűs József irányításával vág neki a Nagytétényi Kohász. A Joka becenévre hallgató 45 éves tréner irányításával július 25-én, kedden kezdődik a társulat felkészülése, a fővárosiak új vezetőedzője legutóbb a Pest megyei I. osztályban szereplő Pereg SE-nél dolgozott, ám az alakulat a pontvadászat tavaszi folytatása előtt visszalépett a bajnokságtól. 

A sors furcsa fintora egyébként, hogy míg papíron Hegedűs József visszább lépett, elvégre a magyar negyedosztály után a honi ötödik vonalban vezényelhet gyakorlást, addig 25 esztendős Márk fia egy ligával magasabb szinten futballozhat. A labdarúgó Peregen kezdte a 2022/2023-as szezont, ám a PSE visszalépése miatt a végül hegedus_mark.jpgezüstérmesként befutó Dunaharaszti MTK játékosa lett. Hegedűs Márk azonban a nyáron nem maradt a társulat tagja, hanem az NB III-as BKV Előréhez igazolt. A fiatal sportemberrel kapcsolatban érdekesség, hogy huszonéves koráig gyakorlatilag minden patinás fővárosi klubban megfordult, hiszen volt a Budapest Honvéd, a Ferencváros, az MTK, az Újpest és a Vasas igazoltja is, márpedig a múltja miatt nem kérdés, a közlekedési együttes is ehhez a vonulathoz kapcsolódik. Hegedűs hazai bajnoki debütálására két és fél hét múlva kerülhet sor legkorábban, ugyanis július 30-án késő délután az NB III Dél-Keleti csoport 1. fordulójában a nyáron szintén edzőváltáson áteső BKV Előre fővárosi rangadón az előző harmadosztályú bajnokság újoncát, a Pénzügyőrt fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2518165884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása