PONYVALEGÉNY

Több évtized után távozó tárnoki legenda

A megyei harmadik vonalból a másodosztályba szerződik a meghatározó futballista, Csibrik György

2023. július 22. - Horváth M. Attila

csibrik_gyorgy.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁRNOK | Közel húsz esztendő után int búcsút a legutóbbi kiírás során a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjának 7. helyén végző helyi alakulatnak a gárda meghatározó tagja, Csibrik György, aki a megyei második vonalban folytatja pályafutását. 

Titkon talán abban bízott, hogy meglesz a bajnoki cím vagy legalábbis a dobogós helyek egyike. Szép lett volna éremmel a nyakban búcsút inteni a tárnoki publikumnak, ám mindez legfeljebb csak álom marad. Csibrik György közel a harminchoz még érez erőt magában ahhoz, hogy magasabb szinten játsszon, amire meg is lesz a lehetősége. 2012 tavaszán még egy (tárnoki) csapatban futballozott Polákovics Attilával, a Diósdi TC jelenlegi trénerével, akinek az irányításával újoncként 65 szerzett ponttal a bajnok Örkény mögött a második helyen végzett a gárda, köszönhetően többek között Probáld Attila Tápiószentmártonban szerzett nagyszerű találatának. A megye-kettes Kecskemét vitézkedéséhez a továbbiakban Csibrik is sokat tehet hozzá, akár már a bajnoki nyitányon is. A Diósd a harmadosztályból való felkerülést végül kivívó, Rétsági Ákos trenírozta Dunaharaszti MTK II. otthonában kezdi meg szereplését augusztus 13-án, vasárnap 17 órakor a Pest megyei II. osztály Déli csoportjában. Márpedig mint arról annak idején az idén nyáron csapatot váltó futballista honlapunk Életpálya rovatában beszélt, a DMTK második számú gárdája ellen korábban kellemes emlékeket gyűjtött.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1118176055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása