PONYVALEGÉNY

Aczélos Misleny-csillag a vasi falon

A nyáron visszatérő vezetőedző régi-új alakulata vasárnap legyőzte a tréner egykorvolt egyletét, a Szombathelyi Haladást

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

aczel_zoltan_foto_kozarmislenyfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKOZÁRMISLENY–SZOMBATHELYI HALADÁS 2–0 | Talán a legfontosabb meccsek egyike volt neki. Még akkor is, ha abból a csapatból csak az idén nyáron visszatérő duó tagjai, a Budafokról Vas megyébe szerződő Jagodics Márk, valamint a Siófokról átcsábított Szakály Attila maradt meg hírmondónak. 

Meg persze az ezúttal már a vasárnapi vetélytársat felkészítő Aczél Zoltán. Az élvonal 2010/2011-es szezonjának a korábbi 2-szeres válogatott futballistával a kispadon vágott neki a Haladás, ám a munka nem tartott sokáig a Szigetszentmiklósi TK-tól érkező szakembernek. Az az időszak nem a sikerekről, a szebbnél szebb, emlékezetesebbnél emlékezetesebb diadalokról szólt, pedig a tréner szeretett Szombathelyen dolgozni. Az NB II 2023/2024-es kiírásának hétvégi 3. fordulója a visszatérőkről szólt Kozármislenyben, ahol a Haladás vizitált. Mint ismeretes, Aczél Zoltán a nyáron került újra a Baranya megyeiek technikai zónájába, miután távozott a III. Kerületi TVE-től, akárcsak a középpályás Kozics Barnabás. Az immár 56 esztendős vezetőedző számára érthetően fontos kilencven perc úgy alakult, ahogy azt eltervezte, legalábbis ami a végeredményt illeti, ugyanis 0–0-s félidőt követően az 59. minutumban betaláló Vajda Roland indította a találatok sorát, amit hárommal később Kozics Barnabás duplázott meg 11-esből. Az újabb kihívás sem várat magára sokáig, lévén az augusztus 16-án, szerdán sorra kerülő 4. játéknapon a háromból hármat nyerő, listavezető ETO FC Győr otthonában lép fel a Misleny, amely 6 ponttal hatodik, miközben a Haladás a Nyíregyháza Spartacust fogadja.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6518193425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása